5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

foto toont bedank kaartje van een klant. foto dient als review bij geschreven reviews.


Rated 5 out of 5
22 juni, 2021

Precies een week geleden begonnen we om 6 uur in de ochtend aan een wadlooptocht. En we hebben er een geweldige ervaring bij! Onze gids Esther heeft ons met bevlogenheid meegenomen over het wad en ons kennis laten maken met een stuk natuur dat we niet vaak op deze manier ontmoeten. Het was een mooi avontuur en we blikten diezelfde middag met ons gezelschap terug. Opvallend veel woorden die beginnen met de letter V kwamen voorbij en die deel ik hier graag: verrijkend – verrassend – vakkundig – vol passie – vastberaden en vlot – verantwoordelijk – vernieuwend en vriendelijk! Esther, deze mag je allemaal in je zak steken! 😃 Tot ziens!

Rosalie
Rated 5 out of 5
5 mei, 2022

Frank S.: Esther is heel charmant stoer en slim.
Jan: ik vond het ook kei leuk en daar is geen woord aan gelogen.
Kawai: alles wat ze zei was to the point en interessant. Tocht was leuk.
Marcel: kei mooi en kei leuk
Bram 11jr: leuk! Vooral het soppen door de modder.
Anouk 13jr: heel leerzaam. Ze wist op alle vragen antwoord.
Roger: hele mooie blauwe ogen. We hebben lekker over het wad gerent. Ik vond het ook best wel spannend.
Karin: Heel afwisselende tocht ook fysiek en interessant met wat ze vertelde.
Machteld: mooie tocht over het wad, lekker door de modder stampen,wadpieren zien hangen, kokkels gegeten.
Elmar: het was een prachtige avondtocht met prachtig weer. We werden eerst ook fysiek uitgedaagd met een flink marstempo. Blijkbaar zag ze dat onze groep dit aankon. Iedereen van de groep heeft genoten. Mijn persoonlijke hoogtepunt was dat Esther met haar handen foor het slik ging wroeten en er kokkels trok die ze opende en we op konden eten. Het was geen bullshit en toch heerlijk relaxte. Bedankt!

Elmar
Rated 5 out of 5
4 april, 2022

We hadden de wens om in de winter te lopen. Mooie tocht bij Wierum. Goede gidsen. Goede voorbereiding. Wij waren met een groepje vrienden, dit is onze tweede tocht met wadlas. Aanrader als je in een kleine groep een sportieve tocht wlt lopen waarbij je ook uitleg krijgt over wat er te zien is onderweg. Top!

Tommie de Jager
Rated 5 out of 5
13 februari, 2022

Ik was onder de indruk van de kennis van het wad van de gids!

Iris
Rated 5 out of 5
27 november, 2021

Mijn vrouw en ik gingen wadlopen in de zomer. We boekten alweervoor 2022. Zonsopkomst met de hele familie. Goede gids, gave tocht. Tot ziens!!

Geert
Rated 5 out of 5
22 oktober, 2021

Super bedankt voor n geweldig wadloop!

Michelle W.
Rated 5 out of 5
20 oktober, 2021

In onze herfstvakantie zijn we wezen wadlopen bij Schiermonnikoog. De Banck wadlooptocht. Natte voeten in de kwelder, tegen de wind inhangen, kokkeltjes eten. Fantastische ervaring. Een goede gids mee. Mooie verhalen. De zon liet zich zien, nog nooit zo’n mooie lucht gezien!! Kruisdiep door een geul, erg gaaf, en door de modderbanken terug.
Een fantastisch avontuur!

Geertje
Rated 5 out of 5
19 oktober, 2021

Het was echt super, Esther. Hartelijke groet, ook van Harma.

Jeroen
Rated 5 out of 5
13 oktober, 2021

Top tocht! Goede gidsen. Kleine groep. Verlaten wad. Boot naar een plaat en zo naar Schiermonnikoog. Erg bijzonder. Dank u!

Vincent R.
Rated 5 out of 5
4 oktober, 2021

Fantastische ervaring! Stilte, rust, de wind, het uitzicht, gekwetter van zwermen strandlopertjes. En wat een luchten. Ontzettend genoten. Dankjewel Esther!

Reinoud en Erik
Rated 5 out of 5
2 oktober, 2021

Vandaag een mooie wadlooptocht gemaakt met gids Esther. De passie en kunde stralen er vanaf! Zeker een aanrader om met haar het wad op te gaan! Voor ons ook voor herhaling vatbaar. Graag tot ziens!

Iris
Rated 5 out of 5
25 september, 2021

Ik vond het wadlopen met Esther zo leuk dat ik vriendinnen van mij ook enthousiast heb gemaakt. We lopen graag weer mee! Dankjewel voor de mooie tocht.

Renske
Rated 5 out of 5
24 september, 2021

Nogmaals dank. We zijn nog steeds aan het nagenieten. 🙂

de bus-chauffers uit noord holland
Rated 5 out of 5
9 september, 2021

Nog even een kort berichtje hier om je te bedanken voor een fantastische middag op het wad. Hopelijk tot nog eens!

Kathelijne en Erik
Rated 5 out of 5
28 augustus, 2021

Zeer goede organisatie vooraf van gids Esther: whatsappje met bevestiging, vertrektijd, Google locatie pin, handige kledinginfo. Geen woord te veel. Heel goed. De avond ervoor nog een Tot morgen appje. De dag erna erna een Bedankje. Top!
De wadlooptocht zelf was meer dan fantastisch: uitleg over wadpieren en strandgapers, KOKKELS gegeten!!!, ondiep water en diep water!!!. Een hele fijne gids die goed aanvoelt wie er mee loopt: even stilstaan, even serieus, even lachen. Een wadlooptocht met z’n vieren en helemaal op maat!!! M’n vrouw vond het slik spannend. Esther praatte haar er gewoon doorheen 🙂 geweldig!

Michel
Rated 5 out of 5
23 augustus, 2021

Moddergat doet z’n naam eer aan. Wat een slik! Dat was even wennen. Meteen bij de eerste sloot al vies 🙂 We willen jullie bedanken voor de bijzonder ervaring. Zoiets maak je nog maar zelden mee. Prachtige lepelaars gezien. 10 km prachtig stuk natuur. Esther vertelt wat je ziet en is enthousiast. Een aanrader !

vriendengroep Alphen aan den Rijn
Rated 5 out of 5
16 augustus, 2021

HEEL ERG GOED! We waren met 10 mensen. In een klein groepje. Er waren ook geen andere grote groepen zoals je op de foto’s op internet wel eens ziet. We liepen alleen. Het was een bijzondere ervaring. De zon kwam op. Onze pubers vonden het achteraf 😉 een heel goed plan, dat wadlopen in de ochtend. Dankjewel!

Fam. Bakker
Rated 5 out of 5
9 augustus, 2021

Wat een bijzondere gids! een verhalenverteller. weet van alles, heeft allerlei waddenfeitjes en kent het wad erg goed. maar vertelt ook wadgerelateerde verhaaltjes. we hebben genoten en gelachen. We hebben voor 2022 alweer geboekt 🙂 🙂 🙂

vloggers uit Amsterdam
Rated 5 out of 5
7 augustus, 2021

Wij hebben drukke banen, halen graag het maximale uit onze vakantiedagen. In landen over de hele wereld huren we een privé gids: is veel persoonlijker, op maat, zonder het gesjok en desinteresse van anderen. een privé gids weet veel, heeft tijd voor je. Esther is een geweldige privé gids: betrokken, slim, geïnteresseerd, ze staat al op je te wachten, peilt je, kletst wat, stelt de juiste vragen, en verzorgt vervolgens een meer dan geweldige wadlooptocht. We vonden het veel meer waard en hebben Esther extra ‘ijsjesgeld’ gegeven 😉
Boeken dus, bij gids Esther !

Joachim en Annemarie K.
Rated 4 out of 5
2 augustus, 2021

Het wadlopen was een verjaardagscadeau voor ons jarig zoontje. Het regende wel af en toe. Maar je wordt sowieso nat op het wad. De kids vonden het schaatsen door het slik geweldig. Hierbij nog een bedankje voor de wadlooptocht door dit mooie unieke natuurgebied.

Simone D.
Rated 5 out of 5
1 augustus, 2021

Wadlopen deden we al vaker. Mompelende gidsen, vaak met een grijze baard :-0 en niet heel toegankelijk. Op de dijk wacht Esther. Gids met zachte ggg 😉 en direct is het fijn. Persoonlijk, goed verhaal, duidelijk wat we gaan doen, uitgesproken over het wad. Heel verrassend, zo’n fijne gids. Wij verspreiden het nieuws in het zuiden. 🙂 🙂

Niels G.
Rated 5 out of 5
7 juli, 2021

Esther is enthousiast over het wadlopen. Aan ’t end is dat enthousiasme overgeslagen en wil je weer boeken 🙂 Zeg je wel eens ‘dit moet ik ook eens doen’. Wacht niet. Doe ’t. Wadlopen is een unieke ervaring. Esther is een erg goede gids. Ze neemt je mee over de waddenbodem, je voelt je meteen op je gemak. Ze weet veel. Thanks!

Geertje K.
Rated 5 out of 5
5 juli, 2021

Wij liepen met gids Esther op Schiermonnikoog. Tijdens onze vakantie. Onze zoon is een bijzondere jongen. Hij vond het geweldig. Dankjewel Esther dat je hem onderdeel van een groepje hebt kunnen laten zijn!!! De foto’s en filmpje zijn een mooie herinnering.

Pieter en de kinderen
Rated 5 out of 5
1 juli, 2021

We had an amazing evening zwerftocht with Esther as our fabulous guide. She shared her deep knowledge of the wad and its wildlife and happily answered all our questions. She seems to know the area like the back of her hand and took us on a really special tour – showing us the intense beauty of the area, while instilling a healthy respect for its dangers. We will definitely be back – and look forward to walking with Esther again!

B Russel
foto toont slikspoor. foto dient als inkleuring bij reviews.
Tot op ’t Wad!