foto toont bedank kaartje van een klant. foto dient als review bij geschreven reviews.


3 juni, 2024

Was geweldig: kleine groep, ontsoannen reisleider (Jan) die veel vertelde en ons n fantastische wandeling heeft bezorgd.

Sabien
3 juni, 2024

Afgelopen zaterdag met een gedeelte van onze hardloopgroep uit Harderwijk wezen wadlopen met gids Esther. Wat een bijzondere ervaring, en naast dat- wat een geweldige, kundige, enthousiaste gids! We waren al blij maar dit werd een feestje. Dank je wel Esther, we gaan je promoten, dat heb je dik verdiend!!!

Bernadet Jiskoot
30 mei, 2024

We liepen weer met gids Esther.

Zoo leuk en leerzaam.

Watertjes volgen, uitleg over wat er te zien is. De tijd vliegt op het wad. Wat prachtig.

Tot volgende keer 🤩

Bianca
23 mei, 2024

Beste mensen die nog twijfelen 🙂 Wadlopen moet je gedaan hebben. Gids Esther neemt je mee over de waddenbodem. Ervaren gids, goede verteller, geen ‘vaste route’, maar zwervend langs af de geulen en het slib. Prachtige ervaring !!

Roos
22 mei, 2024

Geweldige middag gehad met onze gids Esther.

Het op het wad zijn was een geweldige ervaring. Maar de inspirerende verhalen van Esther maakte de beleving compleet. Alle zintuigen zijn geprikkeld en de weidsheid, de stilte, dat wat de natuur daar biedt maakte dat je, jezelf intens realiseert hoe nietig wij zijn in de onvoorstelbare mooie wereld der natuur.

Dank Esther voor deze beleving 🙏🏻

Nico en Ina
10 mei, 2024

Heel erg bedankt voor de geweldige ervaring ☀️🤩

Nina
6 mei, 2024

Zaterdag een prachtige tocht over het wad gemaakt vanaf Brakzand naar Schier met gidsen Esther en Jan. Naast deze bijzondere ervaring en het fijne (kleine) gezelschap, hebben we veel geleerd over het leven op het wad. Het was erg leuk om met zulke ervaren en enthousiaste gidsen op pad te gaan. De afwisseling van het wandelen over hard zand, slik en door het water was heel goed te doen. Concluderend: top dag en een ervaring rijker!!!

Marjon, Lotte, Stijn en Eva
17 januari, 2024

Kleine groepen, dus veel stiller dan met zo’n groep van 100 man. Je hoort soms het ruisen vd Noordzee!

Esther en Jan weten veel over het gebied, korte stopjes met verhalen over het wad, de dieren, de eetbare planten, leuke feitjes. Er wordt natuurlijk ‘tegen’ het tij gelopen, maar er is ruim de tijd om stil te staan, te genieten van het enorme zicht. Geen gerush.

Een hele fijne ervaring.

Thomas
13 september, 2023

Best day ever !!!!!

Lucas 9 years old
12 september, 2023

Het was een fantastische beleving en je hebt er voor ons echt een feestje van gemaakt nogmaals super bedankt voor alles

Robert en Henriëtte
10 september, 2023

Esther was a brilliant guide and we enjoyed our time on the wadden tremendously. She is so experienced that I trusted her completely with the safety of both myself and my 9 year old son. We both enjoyed Esther’s stories, and (with Esther’s guidance) we loved being able to smell and taste the nature at our feet. The walk was longer than we expected, which made it fantastic value for money, and I appreciated that Esther wasn’t rushing us — she seems to truly love being out in that environment and doing her work as a guide. We in turn also loved experiencing such a unique place. I would love to go walking with Esther again in the future. Thank you!

Nicky
10 september, 2023

Aanrader! Wadlopen met een klein groepje, waardoor Esther aandacht heeft voor iedereen. Wij deden het rondje Noordpolderzijl. Top tijd gehad.

Bernice en Anton
26 augustus, 2023

Esther & Jan.

Was echt heel fijn. Jullie zijn een goed team. We hebben genoten. Dank!

Bob
26 augustus, 2023

Bedankt, we hebben genoten van het wad, het mooie weer en jullie enthousiasme.

Eric
26 augustus, 2023

Wij vonden het top! Dank je wel!

Hanneke
6 augustus, 2023

Esther is een topgids.

Vertelt verhalen.

Laat je proeven.

We hebben een geweldige ochtend gehad.

Dankjewel ☀️

Gert en Welmoed
30 juli, 2023

Zaterdag 22 juli genoten we van het Wad en van gids Esther. Het Wad is altijd geweldig en wadlopen is een mooie en intense manier om het wad te beleven. En als je dat dan mag doen in gezelschap van gids Ester dan ben je een grote geluksvogel.

Ester weet je op een leuke slimme manier met het wad te maken laten kennismaken waarbij je ook een beetje mag ruiken aan haar passie voor dit schitterde stukje Nederland. Bedankt Esther en bedankt Wad!!

Andre Op de beke
25 juli, 2023

Ester is een zeer ervaren en deskundige wad loop gids. Die bevlogen kan vertellen over de complexe dynamiek van het wad. Veiligheid staat bij haar voorop, ook de minder getrainden onder ons zijn veilig onder haar vleugels.

Albert Pijnappels
25 juli, 2023

Erg leuk om te doen en interessant! En leuk dat het in een kleine groep was.

Jesse
25 juli, 2023

Het was een top ervaring!

Mehran
17 juli, 2023

Prachtig wisselende luchten. Stevig stappen. Stilstaan en genieten. Kokkels, zeesla. Gids Esther vertelt, neemt je mee over de waddenbodem. Ik voelde me erg comfortabel. Een gids die duidelijk uitlegt wat we doen en oog heeft voor iedereen.

Wadlopen > bij Wadlas dus 🙂

Karin
10 juli, 2023

Het was heel leuk, Jan wist veel te vertellen en was een fijne gids. Heerlijk om zo de avond door te brengen. Heel veel dank en tot een volgende keer!

Dominique
10 juli, 2023

Bedankt voor de prachtige tocht bij Noordpolderzijl. Collega’s en ik hebben erg genoten. En heel leuk dat je er zoveel wadweetjes bij vertelt! 🌊🌞🌈🐚

J.
7 juli, 2023

Wat een uitzichten. Zeehond gespot. Stilte gevoeld. Het was mooi Esther.

Geertje
3 juli, 2023

Wat een mooie ervaring!

Dankjewel Esther.

✨🙃

Jasper
20 juni, 2023

Teamuitje gedaan met Wadlas. Goede informatie vooraf. Esther regelt alles perfect. Wadlopen met collega’s is erg goed bevallen. Relaxt en sportief. #teamuitje op Instagram 😀

Magda
6 juni, 2023

We hebben er echt van genoten!!🙂❗🦭🦭

Vriendengroep
8 mei, 2023

Sportief en informatief.

We hebben er echt van genoten! ☀️

Martijn
18 april, 2023

Jan en Esther, bijzonder met die plots opkomende zeemist. Dat was heel uniek.

Tocht was leuk. Bedankt 👍

Roc Friesland
17 september, 2022

Dank voor het doorsturen vd foto’s! En dankjewel voor deze geweldige middag, wat een ervaring! We zitten nog na te genieten 😊

Loes
17 september, 2022

Beste Esther & Peter, we hebben een fantastisch weekend gehad, genoten van jullie enthousiasme en veel geleerd over ‘t wad, flora & fauna daaromheen. Prima georganiseerd, kortom, ‘t was top !! Hartelijk dank daarvoor.

Hartelijke groeten van jullie Brabanders

De Brabanders
17 september, 2022

Prachtig wadloopkamp en goede organisatie. Veel dank Esther!

J.
1 september, 2022

Dit was echt lachen. cadeautje van vrienden. last minute schoenen gekocht, haha die konden niet meer terug naar de scapino. modder, hard gelachen,tot je kruis in het water. en ook heel mooi, mooie natuur. dankjewel, dit was een mooi uitje!

net getrouwd
27 augustus, 2022

Esther, het was een heerlijke middag op het wad. Totaal ontspannende en prachtige ervaring. Volgende keerr ga ik voor de nog langere tocht. 🙂

Lydia
27 augustus, 2022

Prachtige en leerzame tocht met vriendelijke, gezellige en kundige gids Esther! Een aanrader voor iedereen!!

Jozefien
26 augustus, 2022

We zijn erg enthousiast over de zwerftocht. Esther is erg enthousiast en weet ontzettend veel over planten, dieren, het getij en alles wat met wadlopen te maken heeft. Het was een bijzondere en leuke ervaring die zeker aan te raden is!

Elise en Lianne
24 augustus, 2022

Locatie: op vakantie op Schiermonnikoog

Met wie: gids Esther 👍

Wat dan? 8km water (lekker warm) en prutslik en veel geleerd

Wij (54,51,23,25) vonden het: 👍🏻😎 top!

Loes
11 augustus, 2022

Erg tof, altijd fijn op het wad. Bedankt!

E.
10 augustus, 2022

Esther doet dit heel leuk, dat gidsen. Terwijl je sportief loopt, vertelt ze vanalles over het wad(denleven). De 9km gingen zo voorbij. We hebben erg genoten. Het was veelleuker dan we vooraf gedacht hadden. Dankjewel!

Carla
31 juli, 2022

Wij vonden het heel mooi..en hebben genoten van de tocht over de bodem van de zee en ook van alles wat je ons verteld hebt over het wad.

Groetjes Michelle en Anjo🙋‍♀️
27 juli, 2022

Vond het super leuk,dankjewel voor de mooie wandeling en de woordjes uitleg,kom zeker nog een keer terug👌🏻

Rudy
26 juli, 2022

Vandaag wad gelopen met gids Esther, onwijs genoten,leuke sportieve groep en een geweldige gids. Als je kan wadlopen op Schier, doe het dan bij Wadlas Wadlopen.

Terry Bijvoet
20 juli, 2022

Super leuke ervaring

Nogmaals bedankt voor de leuke dingen tocht 🙂

Jan
11 juli, 2022

ha Esther en Peter, spierpijn valt mee! nogmaals dank voor de bijzondere ervaring die me nog lang bij zal blijven!! 🙏🤗

L.
11 juli, 2022

Het was fantastisch. 😊

JB
10 juli, 2022

Esther en Peter, ontzettend bedankt voor de prachtige dag! Ik hoop jullie snel weer te zien! Twentse groet

Tom
3 juli, 2022

Wij vonden het super leuk! Bedankt voor je enthousiasme, je bent een leuke en fijne gids!

Vriendinnengroep uit Brabant
2 juli, 2022

bedankt voor deze fijne ervaring, we hebben erg genoten. Groetjes

Ramon en Jolanda
1 juli, 2022

Dank je wel voor de foto’s en de leuke ochtend. We hebben er met zijn allen van genoten.

Frido
1 juli, 2022

Esther en Tim! super he, dank je wel en tot de volgende keer 👍🏻

ROC Drachten
foto toont slikspoor. foto dient als inkleuring bij reviews.
Tot op ‘t Wad!