Programma: het tochtenoverzicht

Hieronder staat ons tochtenoverzicht voor 2023. Dagelijks updaten we het tochtenoverzicht. We lopen met kleine groepen (max 12p). Loop je liever alleen met jouw familie, vrienden of collega’s, dan kun je een tocht ook boeken als privé tocht met alleen jouw gezelschap.

Lang niet alle wadlooptochten staan al online. Stuur ons een bericht met jouw voorkeursdatum en bestemming. Dan zetten we die tocht online voor inschrijvingen.

✅ = nog plek ❌ = vol

We zijn in de wintermaanden het best bereikbaar via Whatsapp (klik op de groene button onderaan). Tot op ‘t Wad!

Programma 2023

April 2023

Geen evenementen gevonden!

Mei 2023 (de meivakantie is van 29 april – 7 mei)

foto met drie wadlopers in slik. foto kondigt programma aan.

Juni 2023

sliklopen bij Ameland

Juli 2023

Augustus 2023

Geen evenementen gevonden!

September 2023

Geen evenementen gevonden!

foto met zeehonden | waddenbewoners. foto kondigt programma aan.
zeehonden | waddenbewoners


Wat vinden anderen van Wadlas Wadlopen?

Rated 5 out of 5

Precies een week geleden begonnen we om 6 uur in de ochtend aan een wadlooptocht. En we hebben er een geweldige ervaring bij! Onze gids Esther heeft ons met bevlogenheid meegenomen over het wad en ons kennis laten maken met een stuk natuur dat we niet vaak op deze manier ontmoeten. Het was een mooi avontuur en we blikten diezelfde middag met ons gezelschap terug. Opvallend veel woorden die beginnen met de letter V kwamen voorbij en die deel ik hier graag: verrijkend – verrassend – vakkundig – vol passie – vastberaden en vlot – verantwoordelijk – vernieuwend en vriendelijk! Esther, deze mag je allemaal in je zak steken! 😃 Tot ziens!

Rosalie
Rated 5 out of 5

Dank voor het doorsturen vd foto’s! En dankjewel voor deze geweldige middag, wat een ervaring! We zitten nog na te genieten 😊

Loes
Rated 5 out of 5

Beste Esther & Peter, we hebben een fantastisch weekend gehad, genoten van jullie enthousiasme en veel geleerd over ‘t wad, flora & fauna daaromheen. Prima georganiseerd, kortom, ‘t was top !! Hartelijk dank daarvoor.

Hartelijke groeten van jullie Brabanders

De Brabanders
Rated 5 out of 5

Prachtig wadloopkamp en goede organisatie. Veel dank Esther!

J.
Rated 5 out of 5

Dit was echt lachen. cadeautje van vrienden. last minute schoenen gekocht, haha die konden niet meer terug naar de scapino. modder, hard gelachen,tot je kruis in het water. en ook heel mooi, mooie natuur. dankjewel, dit was een mooi uitje!

net getrouwd

meer reviews