Over ons

Esther, Peter en Tim zijn jullie gidsen. Wij zijn lid van de Groninger Wadloopvereniging Arenicola en gediplomeerd als privégids voor het gehele Nederlandse Wad. Het wadlopen is een sportieve hobby, naast onze banen. We gidsen voor kleine groepen en ook als privégids voor jouw eigen gezelschap. Wadlas Wadlopen werkt samen met Avontuurlijkwadlopen en Wadventure. Zo kunnen we jullie een kleinschalige tocht aanbieden, gericht op flora en fauna, sportief en op maat, voor beginners en ervaren wadlopers, voor een persoonlijke wadbeleving.


de foto toont 1 van de gidsen: Esther wadloopgids

Esther is een paar keer per week op het Wad te vinden. Esther loopt solo graag bij zonsopkomst, tochten van rond de 20 kilometer, het hele jaar door. Bij voorkeur naar, bij of met uitzicht op Schiermonnikoog. 🙂 Esther gidst wadlooptochten voor families of vriendengroepen, het liefst in kleine groepjes zodat de wadlooptocht afgestemd kan worden op hun conditie en ervaring, en zij een persoonlijke wadbeleving kunnen ervaren. Esther gidst ook voor Natuurmonumenten en in de zomer voor de VVV op Schiermonnikoog.


de foto toont 1 van de gidsen: Peter wadloopgids

Peter is een grenzenverlegger en behoort tot het selecte gezelschap dat alle klassieke wadlooptochten op z’n naam heeft staan. Peter loopt het hele jaar door, is privégids, en is een allround wadloper. Voor avontuurlijk wadlopen, bijvoorbeeld naar Schiermonnikoog of Terschelling, moet je bij Peter zijn. Lees en geniet van één van zijn avonturen.


de foto toont 1 van de gidsen: Tim wadloopgids

Tim maakt graag een oester voor je open en weet met zijn goede conditie ook de sportieve deelnemers uit te dagen. Wadlopen met Tim is een wadden-avontuur. Kijk maar eens naar zijn prachtige wadloopfoto’s. Oversteken naar Ameland? Tim is je gids!