Contact ons

Heb je zin om met ons mee het Wad op te gaan of wil je graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. Meteen reserveren kan ook. We nemen dezelfde dag contact met je op.

Dit zijn onze contactgegevens:

Bellen of Whatsappen: 0628280709

Mail: info@wadlas.nl

Handig: klik op de groene telefoon, e-mail of Whatsapp button onderaan.


contact ons en reserveer een wadlooptocht. foto toont wadlopers op de rug gezien. foto heeft als onderschrift Tot op 't Wad!
Tot op ‘t Wad!

Wat vinden anderen van Wadlas Wadlopen?

Beste mensen die nog twijfelen 🙂 Wadlopen moet je gedaan hebben. Gids Esther neemt je mee over de waddenbodem. Ervaren gids, goede verteller, geen ‘vaste route’, maar zwervend langs af de geulen en het slib. Prachtige ervaring !!

Roos

Geweldige middag gehad met onze gids Esther.

Het op het wad zijn was een geweldige ervaring. Maar de inspirerende verhalen van Esther maakte de beleving compleet. Alle zintuigen zijn geprikkeld en de weidsheid, de stilte, dat wat de natuur daar biedt maakte dat je, jezelf intens realiseert hoe nietig wij zijn in de onvoorstelbare mooie wereld der natuur.

Dank Esther voor deze beleving 🙏🏻

Nico en Ina

Heel erg bedankt voor de geweldige ervaring ☀️🤩

Nina

Zaterdag een prachtige tocht over het wad gemaakt vanaf Brakzand naar Schier met gidsen Esther en Jan. Naast deze bijzondere ervaring en het fijne (kleine) gezelschap, hebben we veel geleerd over het leven op het wad. Het was erg leuk om met zulke ervaren en enthousiaste gidsen op pad te gaan. De afwisseling van het wandelen over hard zand, slik en door het water was heel goed te doen. Concluderend: top dag en een ervaring rijker!!!

Marjon, Lotte, Stijn en Eva

Kleine groepen, dus veel stiller dan met zo’n groep van 100 man. Je hoort soms het ruisen vd Noordzee!

Esther en Jan weten veel over het gebied, korte stopjes met verhalen over het wad, de dieren, de eetbare planten, leuke feitjes. Er wordt natuurlijk ‘tegen’ het tij gelopen, maar er is ruim de tijd om stil te staan, te genieten van het enorme zicht. Geen gerush.

Een hele fijne ervaring.

Thomas

Best day ever !!!!!

Lucas 9 years old

meer reviews


LHBTI+ vriendelijke organisatie logo