Contact ons

Heb je zin om met ons mee het Wad op te gaan of wil je graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. Meteen reserveren kan ook. We nemen dezelfde dag contact met je op.

Dit zijn onze contactgegevens:

Bellen of Whatsappen: 0628280709

Mail: info@wadlas.nl

Handig: klik op de groene telefoon, e-mail of Whatsapp button onderaan.


contact ons en reserveer een wadlooptocht. foto toont wadlopers op de rug gezien. foto heeft als onderschrift Tot op 't Wad!
Tot op ‘t Wad!

Wat vinden anderen van Wadlas Wadlopen?

Rated 5 out of 5

Precies een week geleden begonnen we om 6 uur in de ochtend aan een wadlooptocht. En we hebben er een geweldige ervaring bij! Onze gids Esther heeft ons met bevlogenheid meegenomen over het wad en ons kennis laten maken met een stuk natuur dat we niet vaak op deze manier ontmoeten. Het was een mooi avontuur en we blikten diezelfde middag met ons gezelschap terug. Opvallend veel woorden die beginnen met de letter V kwamen voorbij en die deel ik hier graag: verrijkend – verrassend – vakkundig – vol passie – vastberaden en vlot – verantwoordelijk – vernieuwend en vriendelijk! Esther, deze mag je allemaal in je zak steken! 😃 Tot ziens!

Rosalie
Rated 5 out of 5

Dank voor het doorsturen vd foto’s! En dankjewel voor deze geweldige middag, wat een ervaring! We zitten nog na te genieten 😊

Loes
Rated 5 out of 5

Beste Esther & Peter, we hebben een fantastisch weekend gehad, genoten van jullie enthousiasme en veel geleerd over ‘t wad, flora & fauna daaromheen. Prima georganiseerd, kortom, ‘t was top !! Hartelijk dank daarvoor.

Hartelijke groeten van jullie Brabanders

De Brabanders
Rated 5 out of 5

Prachtig wadloopkamp en goede organisatie. Veel dank Esther!

J.
Rated 5 out of 5

Dit was echt lachen. cadeautje van vrienden. last minute schoenen gekocht, haha die konden niet meer terug naar de scapino. modder, hard gelachen,tot je kruis in het water. en ook heel mooi, mooie natuur. dankjewel, dit was een mooi uitje!

net getrouwd
Rated 5 out of 5

Esther, het was een heerlijke middag op het wad. Totaal ontspannende en prachtige ervaring. Volgende keerr ga ik voor de nog langere tocht. 🙂

Lydia

meer reviews